Anmälningarna börjar ramla in

Utan att vi gjort något större väsen av oss har det börjar komma in ett antal anmälningar till årets lopp. Det är roligt att se ett tidigt intresse och att årets tre olika sträckor fått deltagare redan nu. Ingen behöver vara orolig för att bli ensam på någon sträcka.

Strömmingsloppet 4km

 

En liten justering av 4km banan vid Strandvallen eftersom det visat sig svårt att ta sig fram till höger om fotbollsplanerna när gräset växt sig högt.

Påminner om löpträningen på torsdag. Det är alltså samling 18.00 vid Orienteringsklubbens stuga som ligger mellan Aquarena och bandyplanen. Det kan vara lite trångt med parkeringar efter grusvägen upp till stugan så ett tips är att parkera på de stora parkeringarna vid Hällåsen och gå den sista biten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.