Bansträckning

Klicka på den interaktiva kartan för att ta del av banprofilen i detalj. I vänsterkolumnen väljs filtrering av vätskekontroller, flaggvakter, start och målgång samt önskad bansträckning.

Banprofilen är övergripande väldigt flack och det finns stora möjligheter att putsa det personliga rekordet på samtliga distanser. Både 2,5km, 5 km och 10 km har många fina partier längs med havet och bjuder både publik och deltagare till en härlig löpupplevelse.

Barnloppet (800 meter)

Barnloppet har samma start och mål som de övriga loppen men viker av till höger efter bron över ån. Cirka 800 meter långt.

2,5 km

2,5 km är en perfekt motionsslinga för både gång och löpning. Första delen följer utloppet längs Söderhamnsån, för att sedan vända tillbaka längs med gamla järnvägsspåret.
Underlaget är till största del grusväg, med inslag av asfalt.

5 km

5 km till största del flack löpning med många fina partier längs med Söderhamnsån.
Banan bjuder in publiken att komma löparna nära, och bjuder deltagarna på en fin utmaning. Underlaget är växlande asfalt och grusväg.

10 km

10 km har en en liten stigning vid 7 km till banans högsta punkt på 16 meter över havet. Underlaget är växlande asfalt och grusväg. En inspirerande slinga som uppmanar till snabba tider och härliga vyer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.