Sista veckan att föranmäla sig

Nu är vi inne i sista veckan som det går att föranmäla sig till årets lopp. På söndag natt stänger vi formuläret på anmälningssidan.

plansch2015

Vi har under veckan haft en provlöpning av banorna med ett 15-tal glada deltagare som provade på antingen 5 km eller 10 km. Det är flacka och lättsprungna banor som till skillnad mot tidigare år går en hel del på grusväg. Trots det finns stor möjligheter att slå personliga rekord.

Personliga rekord blev det för många i helgens friidrotts-SM som gick i Söderhamn. Stora delar av Strömmingsloppets stab var på plats och hjälpte till med det lyckade arrangemanget. Vi passade samtidigt på att göra reklam för loppet med affischer och i programblad. Förhoppningsvis var det någon av de många besökarna som blev lockad till att återkomma till Söderhamn om några dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.