En början moll, och ett slut i dur

Dagen började med regn och en viss oro eftersom antalet föranmälda till de längre loppen var färre än tidigare år. Barnloppet hade genom Lekias försorg redan ett stort antal föranmälda. Nu avtog regnandet och en stort antal löpare hittade ner till Söderhamns centrum.

 

Vi nådde nästan 200 anmälda löpare till 5 och 10 km loppen. I barnloppet blev det åter en succé med 179 anmälda barn. Bamse fick full sjå att hålla reda på alla under uppvärmning och loppet. Det innebär dessutom att Pulsträning och Juristbyrån skänker nästan 4500 kr till Barndiabetesfonden.

När starten för 5 km gick var det bra löparväder och det avspeglade sig i resultatlistan. Vi fick se en imponerande insats av Elin Wolker på 5 km som sprang in på 18:39. Bästa herre blev Johan Larsson Norell.

På 10 km blev det en spurtuppgörelse mellan Lars Ljung och Niklas Norman där Norman drog det längsta strået. Snabbaste dam blev Nadine Lindgren Wall som även vann 2015.

Resultat 2017

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.