Summering av årets lopp

Alla är vinnare

Staben för Strömmingsloppet har haft möte och summerat årets lopp. De nya sträckorna var uppskattade och vi lyckades locka fler löpare än något år tidigare. Det fina vädret gjorde att det var gott om publik men samtidigt fick ett par löpare problem med värmen. Blir det samma temperatur nästa år överväger vi extra vätska efter banan.

Resultatlistorna från årets lopp finns utlagda. Vinnarlag på 10 km blev MCM och på 5 km var Amicus Futura snabbast. Lagtävlingen blev inte riktigt det vi hoppats på och eftersom det var lite oklarheter kring laganmälningarna väljer vi att inte publicera någon resultatlista för lagen. Missen med lagindelning gjorde dessutom att fel lag annonserades ut som vinnare av 5 km vid prisutdelningen. Vi tar med oss erfarenheterna årets lagtävling och återkommer med ett tydligare koncept.

Nästa år räknar vi med att kunna utöka med ett barnlopp. Lekia i Söderhamn erbjöds sig att hjälpa till att anordna detta. Ett barnlopp har efterfrågats från flera håll men i år kände vi att det redan var för många förändringar med de nya banorna.

Det finns andra detaljer som vi kommer att putsa på till nästa år men i det stora hela var det en väldigt lyckad löpardag. Vi vill samtidigt passa på att tacka alla sponsorer och funktionärer som gjorde loppet möjligt.

Tack och på återseende!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.