En lyckad dag!

Loppet blev en succé. Det blev inget stort regnoväder som förväntat utan endast en liten skur i början av 15 km loppet. Genom anmälningar på plats slogs förra årets deltagarantal och det var över 200 som tog sig runt.

Mycket publik hade glädjande nog hittat ut runt om banan. De fick se en uppvisning av Anders Södergren som försvann iväg snabbt när Arne Ström skickade iväg fältet med en smäll. Även om det fanns de som inte var långt efter Anders på banan är Strömmingsloppet ett lopp för motionärer. Vi tackar er alla för ert deltagande.

Hoppas vi syns igen nästa år. På eller vid banan!

2 svar på ”En lyckad dag!

  1. Hej, kommer de någon resultatlista från loppet ?
    Vet att vi skulle ta tiden själv men ni skrev upp i vilken turordning kom i mål.

    Mvh Erik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.